Oldal működés / Link beküldés szabályzat

A szabályzat be nem tartása, következmények:

Ajánlásnál az adminisztrátor nem módosítja a beküldött linkeket csak elfogadja vagy törli. A szabályzat megsértése automatikusan törlést von maga utána és a weboldal illetve a cég (ha van cégnél megjelenítve) örökre tiltólistára kerül bármely weboldalával. Ha Ön viszont linkel ajánl akkor annak el nem helyezése vagy egy idő után törlése tilos.
A viszont linkek megléte automatikusan belső rendszer végzi, az ellenőrzések kézzel vannak elindítva hetente többször. Nem érdemes törölni mert az adminisztrátornak 1 kattintás a törlés.


Miről szól az oldal?

A googleontul.hu linkkatalógus/linkcenter/tartalom kezelő különböző címzavak alatt, weboldalak bemutatkozását és elérését mutatja meg. Egy weboldal minél több viszontlinkkel (backlink) rendelkezik, annál jobb helyezéseket fog elérni a keresőkben, persze ez egy vitatott téma és a vélemények megoszlanak.

Mik azok az oldalak amiket be lehet küldeni?

Az oldalon fő illetve alkategóriákba vannak osztva a weboldalak. Bármilyen oldalt be lehet küldeni ami nem duplikált (egy vállalkozás által létrehozott több ugyan olyan témájú értékesítő oldal) tartalom illetve valamelyik minimum főkategóriába sorolható weboldal. Ajánlani kizárólag alkategóriát lehet.

Hány kategóriába küldhető be egy weboldal?

Egy weboldal csak 1 kategóriába sorolható be. Pl.: egy mobiltelefon bolt csak a kereskedelem főkategóriába és/vagy azon belül 1 alkategóriába sorolható.

Weboldalt hogyan lehet ajánlani?

A láblécben található egy link amin linket lehet ajánlani. Közvetlen elérés innen: Link ajánlás
2 lehetőség van ajánlásnál mégpedig: kizárólag főkategóriába való ajánlás vagy azon belül egy alkategóriába. Ügyelni kell arra hogy legalább 50%-ban egyedi szövegek kerülhetnek a bemutatásba illetve a szöveges mezőkbe.

HTML tagok - Linkek a leírásban

Html forrás engedélyezett a leírásban de linket elhelyezni tilos mivel link elhelyezésre külön rész van kialakítva.

Viszont link kihelyezés:

  • Viszont link nélkül: Ebben az esetben nem kell visszamutató linket kitenni az ajánlott oldalra de a link típusa NOFOLLOW lesz ami annyit tesz hogy a google nem fog értéket adni a linknek.
  • Viszont linkel: Tetszőlegesen választott oldalra 1 viszont linket ki kell helyezni az ajánlott oldalra. A linket semmilyen formában nem lehet szerkezetében módosítani kizárólag szín, méret, elhelyezés helye a megengedett.
  • Prémium: Ebben az esetben a googleontul.hu minden oldaláról fog kapni egy linket az ajánló de cserébe ugyan ilyen linket kérünk. Prémium link kihelyezés korlátozott ezért csak a legjobb oldalakat tudjuk elfogadni. 1 prémium link maximum 1 hónap fog megjelenni helyhiány miatt. A visszamutató linket ne törölje 1 hónap után ez arra nem vonatkozik.